NyelvCsúcsminőségű műszeres felszereltség

TUDJON MEG TÖBBET

Szerződés valamennyi biztosítóval

TUDJON MEG TÖBBET

Csináltassa meg a megálmodott plasztikai korrekciókat kedvezményes áron!

TUDJON MEG TÖBBET

Hírek

PRP módszer – dúsított saját plazma alkalmazása – Drakula terápia 2015.06.21.

A saját vér általi fiatalítás, az un. Drakula terápia egy modern, természetes és nagyon közkedvelt kezelési módszer az anti-aging világából. Jelenleg az orvosok ezt a terápiát sokkal komolyabb néven ismerik: ez a PRP (a „vérlemezkékkel dúsított plazma” angol megnevezésének rövidítése), vagy az S3, „saját vérből származó szérum”. Nyugat Európában és Észak-Amerikában már egy ideje alkalmazzákna PRP vagy az S3 terápiát. Ez alatt az idő alatt számos tudományos munka jelent meg ennek a gyógyászati eljárásnak a kedvező hatásairól.

Hogy működik valójában ez a terápia?

Ez nem olyan szörnyű, nem kell félnie. A módszer a dúsított vérplazma alkalmazásán alapul – a vérplazma az a szérum, amelyet az orvos a vére centrifugálása által nyer ki. Az alkalmazott anyag az Ön plazmáját tartalmazza, meg egyéb speciális hatóanyagokat is. E terápiának köszönhetően egy teljesen természetes módszer alkalmazásával lassítható az öregedés folyamata – azokkal az információkkal, amelyek az ön saját vérében vannak bejegyezve. A PRP módszer titka abban rejlik, hogy a vérplazma növekedési faktorokat és fehérjéket tartalmaz, amelyek regenerálják a bőrt, támogatják és felgyorsítják a gyógyulását. Ezzel a módszerrel a bőr újra elkezd fiatalodni. Hosszabb időre minimalizálja a napsugárzás által okozott károsodásokat és a bőr idő előtti öregedését.

Hol kerül felhasználásra a PRP módszer

A PRP regenerációs terápia az érintett területre injekciózva felgyorsítja a gyógyulást. A PRP-terápia nem csak a kozmetikai fiatalítás terén hatékony, hanem az ortopédiai betegségeknél is segít, beleértve az általános sportsérüléseket is. A PRP módszert sikeresen alkalmazzák a következő megbetegedések esetén: az artrózis I-III. stádiuma, az inak és ínszalagok gyulladásai, izomszakadás, a rotátorköpeny károsodásai, valamint a meniszkusz sérülései és még sok más betegség esetén is.